Event View Page Event View Page

2017-09-26 Kl. 15:15 - 2017-09-26 Kl. 17:00

Polhemsalen, Ångström

Anmälan tyvärr stängd!

Lystring alla F-are.

Kl 15:15 tisdag den 26 september kommer det att hållas en presentation vid Polhemsalen om att studieplanen för teknisk fysik håller på att ändras. Det kommer att främst handla om de nya kurserna i tillämpad mekanik istället för klassik mekanik för teknisk fysik programmet. Middag kommer att bjudas efter presentationer från en representant från ABB Robotik, från Dr. Jonas Öhr och Dr. Robin Augustin som arbetar med robotic kurser och Lars Tenerz, en entrepenör och  presenterar möjligheten om robotmekanik inom programet. Efter presentationerna kommer det att bjudas på mat och mingel där man kan diskutera det som sades.

 

Denna eftermiddag är främst riktad åt årskurs 1 men alla är välkomna att gå i mån av plats. Anmälan kan göras senast den 20 September 23:59 för att försäkra sig om att man får mat. Upprepar, kl 15:15, vid Polhemsalen den 26e september.

Det blir kul!

Lägg till i kalender 2017-09-26 15:15:00 2017-09-26 17:00:00 38 Presentation av nya studieplanen i Polhemsalen, 26 september <p class="x_ecxMsoNormal" style="font-family: Calibri, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Lystring alla F-are.</p><p class="x_ecxMsoNormal" style="font-family: Calibri, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Kl 15:15 tisdag den 26 september kommer det att hållas en presentation vid Polhemsalen om att studieplanen för teknisk fysik håller på att ändras. Det kommer att främst handla om de nya kurserna i tillämpad mekanik istället för klassik mekanik för teknisk fysik programmet. Middag kommer att bjudas efter presentationer från en representant från ABB Robotik, från Dr. Jonas Öhr och Dr. Robin Augustin som arbetar med robotic kurser och Lars Tenerz, en entrepenör och  presenterar möjligheten om robotmekanik inom programet. Efter presentationerna kommer det att bjudas på mat och mingel där man kan diskutera det som sades.</p><p class="x_ecxMsoNormal" style="font-family: Calibri, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px;"> </p><p class="x_ecxMsoNormal" style="font-family: Calibri, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Denna eftermiddag är främst riktad åt årskurs 1 men alla är välkomna att gå i mån av plats. Anmälan kan göras senast den 20 September 23:59 för att försäkra sig om att man får mat. Upprepar, kl 15:15, vid Polhemsalen den 26e september.</p><p class="x_ecxMsoNormal" style="font-family: Calibri, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Det blir kul!</p> Polhemsalen, Ångström FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies