Event View Page Event View Page

Event picture

2018-08-31 Kl. 18:00 - 2018-08-31 Kl. 22:00

Tältet vid ITC

Skepp ohoj alla nya F:are!

Det är dags för er landkrabbor att få träffa er sektion ordentligt och vad passar inte bättre än en kräftskiva såhär i slutet av augusti? 


NÄR: Fredag 31 augusti

TID: 18.00 (18dk)

VAR: Tältet vid Polacks, ITC

TEMA: Finns i sjön

TAG MED: Kräftor eller annat matigt alternativ, dryck, SÅNGBOK och en glatt humör!

PRIS: 100kr

Biljetter: TBA


Kräftskivorna äger rum under mottagningen men arrangeras inte av UTN eller TD-mottagningen utan av de olika sektionernas klubbverk.

Under kvällen kommer vi bjuda på pajer, bröd och sallad, men kom ihåg att ta med er egen mat också (Kräftor eller annat ätbart) så ni klarar av att hålla igång hela kvällen/natten!

Dryck medtages själv! 

Efter skivan är det dags för tältsläpp i tältet vid Ångström! Så se till att ladda upp med era sjukaste moves!


VIKTIG INFORMATION:

• Det är absolut förbjudet att ta med sig glasflaskor in i tältet. 

• Sex vakter kommer närvara under kvällen och dessa känns igen på sina reflexvästar. Vakterna har befogenhet att be er visa upp väskor, tillåts inte detta av er kan vakterna neka er inträde till tältet. 

• Vid behov har vakterna befogenhet att be er lämna tältet under kvällen.

• Vi använder ENDAST toaletterna vid Rullan.

• Kvällen kommer ledas av sång och toast. Var goda och visa respekt för dem.

• De som inte har recceband kan köpa det utanför tältet av Fadderkå!


Hoppas vi ses där!

Lägg till i kalender 2018-08-31 18:00:00 2018-08-31 22:00:00 38 KräFtskivan 2018 <p>Skepp ohoj alla nya F:are!</p><p>Det är dags för er landkrabbor att få träffa er sektion ordentligt och vad passar inte bättre än en kräftskiva såhär i slutet av augusti? </p><p><br></p><p>NÄR: Fredag 31 augusti </p><p>TID: 18.00 (18dk)</p><p>VAR: Tältet vid Polacks, ITC</p><p>TEMA: Finns i sjön</p><p>TAG MED: Kräftor eller annat matigt alternativ, dryck, SÅNGBOK och en glatt humör!</p><p>PRIS: 100kr</p><p>Biljetter: TBA</p><p><br></p><p>Kräftskivorna äger rum under mottagningen men arrangeras inte av UTN eller TD-mottagningen utan av de olika sektionernas klubbverk.</p><p>Under kvällen kommer vi bjuda på pajer, bröd och sallad, men kom ihåg att ta med er egen mat också (Kräftor eller annat ätbart) så ni klarar av att hålla igång hela kvällen/natten!</p><p>Dryck medtages själv! </p><p>Efter skivan är det dags för tältsläpp i tältet vid Ångström! Så se till att ladda upp med era sjukaste moves!</p><p><br></p><p>VIKTIG INFORMATION:</p><p>• Det är absolut förbjudet att ta med sig glasflaskor in i tältet. </p><p>• Sex vakter kommer närvara under kvällen och dessa känns igen på sina reflexvästar. Vakterna har befogenhet att be er visa upp väskor, tillåts inte detta av er kan vakterna neka er inträde till tältet. </p><p>• Vid behov har vakterna befogenhet att be er lämna tältet under kvällen.</p><p>• Vi använder ENDAST toaletterna vid Rullan.</p><p>• Kvällen kommer ledas av sång och toast. Var goda och visa respekt för dem.</p><p>• De som inte har recceband kan köpa det utanför tältet av Fadderkå!</p><p><br></p><p>Hoppas vi ses där!</p> Tältet vid ITC FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies