Event View Page Event View Page

Event picture

2018-09-17 Kl. 12:00 - 2018-09-27 Kl. 23:59

FUTFrummet

Anmälan tyvärr stängd!

FUTFs idrottsutskott söker ledare till:

 * Volleybollansvarig

 * Simningsansvarig

 * Löpningsansvarig

 * Klättringsansvarig

 * Futsalansvarig

 * Ansvarig övrig aktivitet (t.e.x killerball/pulkautflykt)

Anmälan är öppen till 27/9 23:59.

Om du är sugen på att börja engagera dig men vill inte ta på dig allt för mycket arbete, är detta engagemang något precis för dig. Som ansvarig för en sport och därav medlem i idrottsutskottet förväntas du närvara och leda aktiviteten efter förmåga. Du kommer få inflytande exempelvis över när, var och hur aktiviteten ska utföras och ha asmycket kul. Dessutom får du ta del av en supertaggad teambuilding.

Inga tidigare erfarenheter krävs, därför är det ett utmärkt tillfälle att utveckla sig inom ledarskap och man får träffa många likasinnade människor. 

SÖK SÖK SÖK

Lägg till i kalender 2018-09-17 12:00:00 2018-09-27 23:59:00 38 Sök till Idrottsutskottet <p>FUTFs idrottsutskott söker ledare till:</p><p> * Volleybollansvarig</p><p> * Simningsansvarig</p><p> * Löpningsansvarig</p><p> * Klättringsansvarig</p><p> * Futsalansvarig</p><p> * Ansvarig övrig aktivitet (t.e.x killerball/pulkautflykt)</p><p><b>Anmälan är öppen till 27/9 23:59.</b></p><p>Om du är sugen på att börja engagera dig men vill inte ta på dig allt för mycket arbete, är detta engagemang något precis för dig. Som ansvarig för en sport och därav medlem i idrottsutskottet förväntas du närvara och leda aktiviteten efter förmåga. Du kommer få inflytande exempelvis över när, var och hur aktiviteten ska utföras och ha asmycket kul. Dessutom får du ta del av en supertaggad teambuilding.</p><p>Inga tidigare erfarenheter krävs, därför är det ett utmärkt tillfälle att utveckla sig inom ledarskap och man får träffa många likasinnade människor. </p><p>SÖK SÖK SÖK</p> FUTFrummet FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies