Event View Page Event View Page

2018-09-17 Kl. 12:00 - 2018-09-27 Kl. 23:59

Uppsala

Anmälan tyvärr stängd!

Arbetsmarknadsutskottet söker nya medlemmar! Och ett kortare namn!

Arbetsmarknadsutskottet (F:ARM) kan liknas vid Teknisk Fysiks ansikte, men kanske främst mun, utåt. Vårt syfte är att hålla kontakten med presumtiva arbetsgivare, både klassiska stora företag men samtidigt hålla ett öra på nutiden för att hitta nya intressanta branscher och områden, inom både näringsliv och forskning.

Vad innebär ett engagemang i F:ARM? Jo. Allt möjligt och lite vad du vill. Det krävs ingen tidigare erfarenhet och jag väljer att inte skriva någon detaljerad postbeskrivning då det viktigaste är att Du är nyfiken på att undersöka vad som finns efter vägens ände, alltså examen, och vill använda den till att kontakta tidigare nämnda presumtiva arbetsgivare för att föreslå samarbeten. Kan vara i form av allt från lunchföreläsningar, grandiosa middagar eller mingel hos oss, till ett studiebesök på t.ex. en fet industri. Det du får är grymt vettiga erfarenheter, ett relevant kontaktnätverk och att ha det roligt på vägen!

Det är helt upp till dig själv att välja nivå av engagemang och vi som grupp lägger upp arbetet på det sätt vi finner bäst. Målet är att gruppen möts med två veckors mellanrum för avstämning.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig, Andreas Aspell, på arb@futf.se.


Vill du gå med skriv in dina uppgifter i formuläret och ditt namn i rutan "Medlem i F:ARM" .


Vi kanske inte håller till på slottet men vi har kul i arbetsmarknadsutskottet!

Lägg till i kalender 2018-09-17 12:00:00 2018-09-27 23:59:00 38 Sök till Arbetsmarknadsutskottet <p class="MsoNormal">Arbetsmarknadsutskottet söker nya medlemmar! Och ett kortare namn!<o:p></o:p></p><p class="MsoNormal">Arbetsmarknadsutskottet (F:ARM) kan liknas vid Teknisk Fysiks ansikte, men kanske främst mun, utåt. Vårt syfte är att hålla kontakten med presumtiva arbetsgivare, både klassiska stora företag men samtidigt hålla ett öra på nutiden för att hitta nya intressanta branscher och områden, inom både näringsliv och forskning. <o:p></o:p></p><p class="MsoNormal">Vad innebär ett engagemang i F:ARM? Jo. Allt möjligt och lite vad du vill. Det krävs ingen tidigare erfarenhet och jag väljer att inte skriva någon detaljerad postbeskrivning då det viktigaste är att Du är nyfiken på att undersöka vad som finns efter vägens ände, alltså examen, och vill använda den till att kontakta tidigare nämnda presumtiva arbetsgivare för att föreslå samarbeten. Kan vara i form av allt från lunchföreläsningar, grandiosa middagar eller mingel hos oss, till ett studiebesök på t.ex. en fet industri. Det du får är grymt vettiga erfarenheter, ett relevant kontaktnätverk och att ha det roligt på vägen!<o:p></o:p></p><p class="MsoNormal">Det är helt upp till dig själv att välja nivå av engagemang och vi som grupp lägger upp arbetet på det sätt vi finner bäst. Målet är att gruppen möts med två veckors mellanrum för avstämning.<o:p></o:p></p><p class="MsoNormal">Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig, Andreas Aspell, på <a href="mailto:arb@futf.se">arb@futf.se</a>.</p><p class="MsoNormal"><br></p><p class="MsoNormal"><o:p>Vill du gå med skriv in dina uppgifter i formuläret och ditt namn i rutan "Medlem i </o:p>F:ARM" .</p><p> </p><p class="MsoNormal"><br></p><p class="MsoNormal">Vi kanske inte håller till på slottet men vi har kul i arbetsmarknadsutskottet!<o:p></o:p></p> Uppsala FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies