Event View Page Event View Page

Event picture

2019-01-15 Kl. 00:00 - 2019-01-25 Kl. 23:59

Cyberspace

Anmälan tyvärr stängd!

Arbetsmarknadsutskottet söker kontinuerligt medlemmar!

Arbetsmarknadsutskottet (F:ARM) kan liknas vid Teknisk Fysiks ansikte, men kanske främst röst, utåt. Vårt syfte är att hålla kontakten med arbetsmarknaden, både inom forskning och näringsliv.

Till våren planerar vi en eventvecka vilket är ger ett utmärkt tillfälle att engagera dig! Är du intresserad av att veta mer om vad ett specifikt företag sysslar med kan du hjälpa till att få dem till Ångström för ett event där vi studenter får en bättre inblick.

Ett engagemang i F:ARM innebär allt från att delta i våra löpande möten och hjälper till med det praktiska på eventen till att hålla kontakt med företag och planera eventen. 

Eventen vi ordnar är lunchföreläsningar, grandiosa middagar, mingel eller studiebesök på t.ex. en fet industri, med mera. Det du får är grymt vettiga erfarenheter, ett relevant kontaktnätverk och att ha det roligt på vägen!

Det är helt upp till dig själv att välja nivå av engagemang och vi som grupp lägger upp arbetet på det sätt vi finner bäst. Målet är att gruppen möts med 2 - 3 veckors mellanrum för avstämning.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig, Andreas Aspell, på arb@futf.se.


Vill du engagera dig skriv in ditt namn och dina kontaktuppgifter i formuläret.


Vi kanske inte håller till på slottet men vi har kul i arbetsmarknadsutskottet!

Lägg till i kalender 2019-01-15 00:00:00 2019-01-25 23:59:00 38 Sök till arbetsmarknadsutskottet <p><span style="color: rgb(51, 51, 51);">Arbetsmarknadsutskottet söker kontinuerligt medlemmar!</span></p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);">Arbetsmarknadsutskottet (F:ARM) kan liknas vid Teknisk Fysiks ansikte, men kanske främst röst, utåt. Vårt syfte är att hålla kontakten med arbetsmarknaden, både inom forskning och näringsliv.</p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);">Till våren planerar vi en eventvecka vilket är ger ett utmärkt tillfälle att engagera dig! Är du intresserad av att veta mer om vad ett specifikt företag sysslar med kan du hjälpa till att få dem till Ångström för ett event där vi studenter får en bättre inblick.</p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);">Ett engagemang i <a href="F:ARM">F:ARM</a> innebär allt från att delta i våra löpande möten och hjälper till med det praktiska på eventen till att hålla kontakt med företag och planera eventen. </p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);">Eventen vi ordnar är lunchföreläsningar, grandiosa middagar, mingel eller studiebesök på t.ex. en fet industri, med mera. Det du får är grymt vettiga erfarenheter, ett relevant kontaktnätverk och att ha det roligt på vägen!<o:p></o:p></p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);">Det är helt upp till dig själv att välja nivå av engagemang och vi som grupp lägger upp arbetet på det sätt vi finner bäst. Målet är att gruppen möts med 2 - 3 veckors mellanrum för avstämning.<o:p></o:p></p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);">Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig, Andreas Aspell, på <a href="mailto:arb@futf.se">arb@futf.se</a>.</p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);"><br></p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);"><o:p>Vill du engagera dig skriv in ditt namn och dina kontaktuppgifter i formuläret</o:p>.</p><p style="color: rgb(51, 51, 51);"></p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);"><br></p><p class="MsoNormal" style="color: rgb(51, 51, 51);">Vi kanske inte håller till på slottet men vi har kul i arbetsmarknadsutskottet!<o:p></o:p></p><p style="color: rgb(51, 51, 51);"><span class="glyphicon glyphicon-edit" style="font-size: 1.8em;"></span></p><p></p> Cyberspace FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies