Event View Page Event View Page

Event picture

2019-09-16 Kl. 08:00 - 2019-09-25 Kl. 23:59

FUTF

Anmälan tyvärr stängd!

Nu söker IT-Gruppen nya medlemmar!

IT-Gruppens uppgift är att hjälpa till att förvalta och utveckla FUTF:s breda flora av hemsidor, webappar och annat livsnödvändingt. Förutom själva hemsidan är det mycket upp till gruppen att bestämma vad som ska göras. Tidigare exempel på projekt är en webapp till sektionens pubrunda (Fubrundan-appen) och ett pågående projekt med en bloggsida för F-utbytesstudenter. 

Varför ska just du söka, då?

Jo! Det krävs nämligen inga förkunskaper, allt som behövs är en vilja att lära. På så vis är alla som känner att de skulle vilja testa programmering välkomna! Under de första veckorna kommer fokus ligga på att få med alla på tåget, samt planera vad vi vill göra.

Engagemanget kommer till stor del utgöras av kvällsmöten ungefär veckovis, och arbetsbördan kan anpassas till just din tillgängliga tid och kunskap. Ett bättre första-engagemang kan knappast tänkas!

Har du några frågor, tveka inte att skriva till it@futf.se.

Med det sagt, SÖK SÖK SÖK


Lägg till i kalender 2019-09-16 08:00:00 2019-09-25 23:59:00 38 Sök till IT-Gruppen <p>Nu söker IT-Gruppen nya medlemmar!</p><p>IT-Gruppens uppgift är att hjälpa till att förvalta och utveckla FUTF:s breda flora av hemsidor, webappar och annat livsnödvändingt. Förutom själva hemsidan är det mycket upp till gruppen att bestämma vad som ska göras. Tidigare exempel på projekt är en webapp till sektionens pubrunda (Fubrundan-appen) och ett pågående projekt med en bloggsida för F-utbytesstudenter. </p><p>Varför ska just du söka, då?</p><p>Jo! Det krävs nämligen inga förkunskaper, allt som behövs är en vilja att lära. På så vis är alla som känner att de skulle vilja testa programmering välkomna! Under de första veckorna kommer fokus ligga på att få med alla på tåget, samt planera vad vi vill göra.</p><p>Engagemanget kommer till stor del utgöras av kvällsmöten ungefär veckovis, och arbetsbördan kan anpassas till just din tillgängliga tid och kunskap. Ett bättre första-engagemang kan knappast tänkas!</p><p>Har du några frågor, tveka inte att skriva till it@futf.se. </p><p>Med det sagt, SÖK SÖK SÖK</p><p><br></p> FUTF FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies