Event View Page Event View Page

Event picture

2020-01-20 Kl. 12:00 - 2020-01-30 Kl. 23:59

FUTF

Anmälan tyvärr stängd!

FUTF söker engagerade till Träningsverket, Fredagsfikat och Klubbverket!

Om du är sugen på att börja engagera dig, men inte vill ta på dig allt för mycket arbete så är FUTF:s olika utskott det perfekta för för dig. De ger dig en inblick i hur sektionen fungerar och arbetar, plus att du får en fantastisk chans att lära känna andra trevliga personer på programmet!!

Träningsverket:
Om du söker träningsverket får du chansen att ta ansvar för en idrott, och bli en medlem i träningsverket. Du kommer därmed få inflytande över exempelvis när, var och hur din aktivitet ska utföras, och ha hur mycket kul som helst under tiden!! Några exempel på aktiviteter som genomförts är volleyboll, simning, basket och futsal - men nya idéer är varmt välkomnade.

Fredagsfikat:
Om du söker fredagsfikat kommer du tillsammans med ett härligt gäng sista fredagen varje månad stå och sälja bullar på våning 2, hus 2 ITC. Alltid superskoj och en megahit!!

Klubbverket:
Söker du klubbverket kommer du tillsammans med två klubbmästare och resten av klubbverket hjälpa till att anordna sittningar och andra festliga aktiviteter för resten av programmet. Några exempel på event som har genomförts är fubrundan, ovve-sittningar och beerpong. Inom klubbverket finns vissa personer med ansvarsområden, vilka är följande: Marknadsföringsansvarig, Spexansvarig, Pryl- och Logistikansvarig, Matansvarig och FredagsFikaAnsvarig. Om någon av dessa områden intresserar dig, fyll i det i din ansökan!

Som engagerad i FUTF får man varje termin gå på en engagerad-tacksittning, samt lära känna sitt utskott i form av teambuildingkvällar och/eller ett fartfyllt skifte (beroende på vad man söker).

Om du har några frågor maila ordf@futf.se

SÖK SÖK SÖK!!

Lägg till i kalender 2020-01-20 12:00:00 2020-01-30 23:59:00 38 SÖK TILL UTSKOTT!! <p>FUTF söker engagerade till Träningsverket, Fredagsfikat och Klubbverket!</p><p>Om du är sugen på att börja engagera dig, men inte vill ta på dig allt för mycket arbete så är FUTF:s olika utskott det perfekta för för dig. De ger dig en inblick i hur sektionen fungerar och arbetar, plus att du får en fantastisk chans att lära känna andra trevliga personer på programmet!!</p><p>Träningsverket:<br>Om du söker träningsverket får du chansen att ta ansvar för en idrott, och bli en medlem i träningsverket. Du kommer därmed få inflytande över exempelvis när, var och hur din aktivitet ska utföras, och ha hur mycket kul som helst under tiden!! Några exempel på aktiviteter som genomförts är volleyboll, simning, basket och futsal - men nya idéer är varmt välkomnade.</p><p>Fredagsfikat:<br>Om du söker fredagsfikat kommer du tillsammans med ett härligt gäng sista fredagen varje månad stå och sälja bullar på våning 2, hus 2 ITC. Alltid superskoj och en megahit!!</p><p>Klubbverket:<br>Söker du klubbverket kommer du tillsammans med två klubbmästare och resten av klubbverket hjälpa till att anordna sittningar och andra festliga aktiviteter för resten av programmet. Några exempel på event som har genomförts är fubrundan, ovve-sittningar och beerpong. Inom klubbverket finns vissa personer med ansvarsområden, vilka är följande: Marknadsföringsansvarig, Spexansvarig, Pryl- och Logistikansvarig, Matansvarig och FredagsFikaAnsvarig. Om någon av dessa områden intresserar dig, fyll i det i din ansökan!</p><p>Som engagerad i FUTF får man varje termin gå på en engagerad-tacksittning, samt lära känna sitt utskott i form av teambuildingkvällar och/eller ett fartfyllt skifte (beroende på vad man söker).</p><p>Om du har några frågor maila ordf@futf.se</p><p>SÖK SÖK SÖK!!</p> FUTF FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies