Event View Page Event View Page

Event picture

2020-11-22 Kl. 13:00 - 2020-11-22 Kl. 18:00

Cyberspejs

Anmälan tyvärr stängd!

Damma av tangentborden, fixa fräna skins och byt sikte för nu börjar det dra ihop sig till ÅM i Counter-Strike. Det finns en del som är intresserade av att vara med i laget, men tyvärr kommer vi endast att kunna ha ett lag från F, alltså 5st spelare! Jag har tänkt lite kring hur man ska anmäla sig till detta, och har kommit fram till att ett kval ska troligtvis hållas. Detta betyder att man anmäler sig här om man vill vara med på kvalet. Anmälan sker LAGVIS, alltså måste man hitta ett lag av F-are innan man som lagledare anmäler sig. Vill du vara med utan att du har ett fullt lag? Skriv då genast till idrott@futf.se så ska jag försöka para ihop folk som inte har ett lag.

Hur kvalet kommer se ut är inte spikat än då vi får se hur många som anmäler sig, men troligtvis kommer det vara slumpade single elimination bäst av 1. Kvalet kommer i så fall vara på söndag 22 november nån gång mellan 10-18. Mer info kommer närmare när vi vet hur många som har anmält sig :). 

Hade så länge.

Lägg till i kalender 2020-11-22 13:00:00 2020-11-22 18:00:00 38 Anmälan till ÅM i Counter-Strike samt kval <p>Damma av tangentborden, fixa fräna skins och byt sikte för nu börjar det dra ihop sig till ÅM i Counter-Strike. Det finns en del som är intresserade av att vara med i laget, men tyvärr kommer vi endast att kunna ha ett lag från F, alltså 5st spelare! Jag har tänkt lite kring hur man ska anmäla sig till detta, och har kommit fram till att ett kval ska troligtvis hållas. Detta betyder att man anmäler sig här om man vill vara med på kvalet. Anmälan sker LAGVIS, alltså måste man hitta ett lag av F-are innan man som lagledare anmäler sig. Vill du vara med utan att du har ett fullt lag? Skriv då genast till idrott@futf.se så ska jag försöka para ihop folk som inte har ett lag.</p><p>Hur kvalet kommer se ut är inte spikat än då vi får se hur många som anmäler sig, men troligtvis kommer det vara slumpade single elimination bäst av 1. Kvalet kommer i så fall vara på söndag 22 november nån gång mellan 10-18. Mer info kommer närmare när vi vet hur många som har anmält sig :). </p><p>Hade så länge.</p> Cyberspejs FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies