Event View Page Event View Page

Event picture

2018-01-15 Kl. 00:00 - 2018-01-24 Kl. 23:59

...

Anmälan tyvärr stängd!

Nytt år och ny klubbmästare innebär att ett nytt klubbverk ska tillsättas! 

Klubbverket är ett härligt gäng som tillsammans med Linnea anordnar sittningar, ovvepyssel, spelkvällar och annat skoj under 2018. Är du taggad på att vara med så tveka inte på att söka, det kommer bli ett grymt år! Du får också chansen att träffa alla studenter från hela sektionen, hur kul är inte det?

 I år kommer det även finnas 4 poster inom klubbverket som man kan söka. Nedan kommer en kort beskrivning av varje post. Inga tidigare erfarenheter krävs! Söket är öppet 15 januari - 24 januari.

Gruppledare
- Leda klubbverkets arbete då Klubbmästaren inte är tillgänglig
- Extra stöd och hjälp till Klubbmästaren

Matansvarig
- Ansvarig för meny, mat och matlagning till de event som kräver det

Marknadsföringsansvarig
- Ansvarig för marknadsföring av klubbverkets event
- Ansvarig för att ta fram tygmärken till klubbverkets event
- Ansvarig för att klubbverkets grafiska profil följs

Spex- och logistikansvarig
- Ansvarig för att spex skrivs till de event som kräver det
- Ansvarig för bokning och pyntning av lokaler

Har du några frågor om klubbverket eller posten som klubbverkare kan du höra av dig till Linnea på klubbmastare@futf.se


Lägg till i kalender 2018-01-15 00:00:00 2018-01-24 23:59:00 38 FUTF söker nytt klubbverk! <p>Nytt år och ny klubbmästare innebär att ett nytt klubbverk ska tillsättas! </p><p>Klubbverket är ett härligt gäng som tillsammans med Linnea anordnar sittningar, ovvepyssel, spelkvällar och annat skoj under 2018. Är du taggad på att vara med så tveka inte på att söka, det kommer bli ett grymt år! Du får också chansen att träffa alla studenter från hela sektionen, hur kul är inte det?</p><p> I år kommer det även finnas 4 poster inom klubbverket som man kan söka. Nedan kommer en kort beskrivning av varje post. Inga tidigare erfarenheter krävs! Söket är öppet 15 januari - 24 januari.</p><div><div><b>Gruppledare</b></div><div>- Leda klubbverkets arbete då Klubbmästaren inte är tillgänglig</div><div>- Extra stöd och hjälp till Klubbmästaren</div><div><br></div><div><b>Matansvarig</b></div><div>- Ansvarig för meny, mat och matlagning till de event som kräver det</div><div><br></div><div><b>Marknadsföringsansvarig</b></div><div>- Ansvarig för marknadsföring av klubbverkets event</div><div>- Ansvarig för att ta fram tygmärken till klubbverkets event</div><div>- Ansvarig för att klubbverkets grafiska profil följs</div><div><br></div><div><b>Spex- och logistikansvarig</b></div><div>- Ansvarig för att spex skrivs till de event som kräver det</div><div>- Ansvarig för bokning och pyntning av lokaler</div><div><br></div><div><p>Har du några frågor om klubbverket eller posten som klubbverkare kan du höra av dig till Linnea på klubbmastare@futf.se</p></div></div><div><br></div> ... FUTF it@futf.se false DD/MM/YYYY
Event View Page Event View Page
FUTF:s cookies